Reflexogena zoner

aktivator

 

Terastim foot

Terahertz terapi kan med stor effektivitet användas för behandling av dina fötter och på så sätt även påverka resten av kroppen. Det är sedan länge känt att det finns så kallade reflexogena zoner under fötterna.

Reflexogena zoner

Reflexogena zoner är sammankopplade med hela kroppen – alla inre organ och kroppsdelar.

Om det uppstår problem i något organ så återspeglas det på zonen som är kopplad till detta specifika organ. Det kan visa sig exempelvis som en öm punkt, förhårdnad eller dålig cirkulation. Om vi kan aktivera dessa zoner påverkas motsvarande organ mycket gynnsamt, och inte sällan kan den behandlingen bli helt avgörande för din hälsa. Det är exakt sådan behandling som vi kan uppnå med Terastim foot.

De tre sätten att inverka

 

Apparaten kombinerar Terahertzvågor med fotmassage och svag värme.

De tre sätten att inverka kompletterar varandra mycket väl, och de avblockerar de zoner som återspeglar dåliga organ eller kroppsdelar. Dessutom stärker behandlingen med Terastim hela kroppen och förebygger många olika hälsoproblem.

Användning

 

Vi rekommenderar att man använder Terastim foot 10 -15 minuter per gång.

Efter 15 minuter stängs apparaten automatiskt av. Man kan med fördel behandla sig 2-3 gånger per dag, men efter 10 dagars användning behöver kroppen en paus på 3-4 dagar.

Hur mäter vi terahertzvågor?

Se klippet hur vi använder terahertz-chipdetektorn.

”Effekten av massage är kroppens naturliga regenererande kraft, livets kraft!”

Hippokrates